Ultimele noutati Perform Media

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 745

Evenimente, neprevazut si nu exista perfect!

Sunt cei mai buni şi mai experimentaţi organizatori de evenimente. Să presupunem. Am elaborat cel mai bun plan ce putea fi elaborat pentru evenimentul nostru. Să presupunem. Şi cu toate acestea, ceva nu a funcţionat sau nu a ieşit conform calculelor.

 

Oricâte planuri facem şi oricâtă experienţă avem, evenimentele sunt realizate cu oameni şi sunt supuse neprevăzutului. Organizatorul de evenimente care are în minte aceste lucruri şi este pe deplin convins că nu poate controla totul 100% şi că nu există perfect este un organizator de evenimente ajuns la maturitate. :) 

Bineînţeles că, întotdeauna, important este rezultatul şi OBIECTIVUL.

Având în minte aceste două elemente – obiectivul şi că există o marjă de neprevăzut – aici intervine puterea de a găsi soluţii în mod spontan; soluţii adecvate în funcţie de obiectiv. 

Mai exact: eşti într-o emisiune în direct şi invitatul tău întârzie. Furia, neliniştea, planul tău dat peste cap... toate acestea sunt elemente care nu-l interesează pe cel de acasă. La fel, dacă ai invitaţi la eveniment şi ceva lipseşte din puzzle-ul la care ai muncit mult înainte: contează ca lumea să afle lucrul acesta sau contează rezultatul şi obiectivul?

Bineînţeles că sunt cazuri în care situaţiile nedorite sunt evidente: întârzie protagonistul, afară plouă sau e caniculă, deşi tu te-ai documentat temeinic în acest sens. Ce să facem? Ne asumăm şi ne arătăm oameni. Nu lăsăm avionul nepilotat în aer. Noi ne-am urcat la bord de bună voie şi mânaţi de cele mai bune intenţii.

Deci evenimentele sunt şi cu neprevăzut.

Şi da, evenimentele nu sunt perfecte şi nici pentru cei cărora perfecţionismul din interior nu le permite să admită imperfecţiuni!     

 

de Nicoleta Albert

Rate this item
(2 votes)

Login to post comments
back to top