• De la TE CUNOSC la CRED IN TINE!...

  De la TE CUNOSC la CRED IN TINE!...

    Care credeți că e pe termen lung cheia succesului? Dacă întrebi 100 de oameni care este secretul îți vor răspunde că: DISCIPLINA și MUNCA. Detalii...
 • Evenimente pentru angajati

  Evenimente pentru angajati

  Workshop-uri - Conferinte - Traininguri Detalii...
 • Sales & Marketing Events

  Sales & Marketing Events

  Gata noul produs sau serviciu de lansare? Organizeaza un eveniment! Detalii...
 • Vreau sa fiu! Ce trebuie sa stiu?

  Vreau sa fiu! Ce trebuie sa stiu?

  Ce anume il determina pe un licean sa aleaga facultatea pe care vrea s-o urmeze sau viitoarea profesie? Detalii...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Fresh Connect

Primim periodic invitatii la evenimente, la intalniri de networking. In functie de agenda, de prioritati, de nevoi, le acceptam sau nu. Dar de fiecare data suntem atrasi de ideea de a cunoaste oameni noi cu care putem colabora. Uneori regasim targetul nostru, alteori nu.

mai mult

Call Leads

Vrei sa-ti maresti vanzarile? Vrei sa-ti cunosti clientii sau vrei sa afli gradul lor de satisfacere in ce priveste produsul companiei dvs?

SOLICITA ACUM OFERTA DE ABONAMENT IN FUNCTIE DE NEVOILE TALE!

mai mult

Responsabilitate sociala

“S.E.S – Să Evoluăm Sustenabil” este un proiect ce se desfășoară printr-un parteneriat de șase asociații non-profit și propune crearea de noi servicii și oportunități de (re)integrare socio-profesională pentru persoane din grupuri vulnerabile, cu dificultăți de integrare pe piața muncii.

mai mult

Calendar Evenimente

Noiembrie 2021
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 • Identificam nevoile clientului
 • Cunoastem concurenta
 • Aplicam solutia targetata

Fiecare client necesita servicii personalizate

image

Din pasiune, capacitate şi dorinţă, echipa Perform Media îţi stă la dispoziţie pentru ca evenimentul tău să fie unul de succes, de efect şi cu un feedback de apreciat. Ne dedicăm întru totul proiectelor tale şi investim alături de tine prin implicare.

Mai mult...

Cui ne adresam?

image

Serviciile Perform Media se adresează tuturor companiilor care doresc să capteze atenţia clienţilor, să prospecteze noi nişe de piaţă sau să dezvolte reţeaua curentă, identificând necesităţile, problemele şi atuurile clientului nostru.

Mai mult...

Gasim si Aplicam solutiile in functie de nevoia clientului

image

Perform Media vă oferă servicii complete de organizare şi planificare convenții, seminarii, evenimente open, private sau evenimente corporate, târguri şi conferinţe adecvate şi adaptate pentru fiecare client în parte.

Mai mult...

Necesitatea evenimentelor in businesul nostru

Trăim într-o lume în care comunicarea şi informarea se realizează la un click distanţă. Trăim într-o lume în care tehnologia ne pune la dispoziţie mijloace de a ne susţine business-ul de oriunde şi în nenumărate modalităţi.

Dinamica lucrurilor nu mai este o noutate. Este un fel de a fi în afaceri. Ce a rămas şi va rămâne neschimbat? În spatele fiecărui click, enter, sent, în spatele fiecărui business, în spatele oricărei decizii – şi ieri şi azi şi mâine – va rămâne OMUL!

Vor rămâne oamenii cu care colaborăm, oamenii cu care interacţionam, oamenii care iau decizii să colaboreze sau să nu colaboreze cu noi.